Welkom bij Groei & Bloei

Activiteiten

Voor leden van Groei & Bloei zijn de lezingen gratis. Niet-leden betalen € 3, tenzij anders vermeld. Heeft u een idee voor...

Meer

ALLE EVENEMENTEN EN BIJEENKOMSTEN VAN GROEI & BLOEI LOCHEM ZIJN TOT NADER ORDER AFGELAST.

Dit betekent dus dat de ALV van 24 maart 2020 voorlopig niet doorgaat. Ook de lezing over hosta's van 24 maart 2020 wordt voorlopig uitgesteld, evenals de plantenbeurs van 18 april 2020.

OP DEZE WEBSITE ZULLEN WIJ UPDATES PLAATSEN ZODRA WIJ MEER WETEN.

UPDATE  11 mei 2020: Ondanks de aangekondigde versoepelingen wachten wij nog even met het organiseren van bijeenkomsten in deze onzekere tijden. Wij hopen op uw begrip.

Gelukkig is er in de tuin veel te doen!

UITGESTELD Voorjaarsplantenbeurs 18 april 2020, 14 - 16 uur

Zoals gewoonlijk, op de oprit van Hetty Rodenhof, Zutphensewg 56A, Lochem.

Uw niet-geruilde of niet-verkochte planten dient u zelf weer mee te nemen. Planten graag aanbieden in potten, bij voorkeur voorzien van een label met plantinformatie.

UITGESTELD 24 maart 20.00 uur, Lezing over hosta's

Hans Luiten geeft een powerpoint presentatie over hosta's. Meer informatie vindt u onder Activiteiten.

De uitslagen van de tuinkeuringen 2019 zijn bekend. Zie pagina Tuinkeuren onder Activiteiten.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Afdeling Lochem e.o. organiseert voor u het jaar rond diverse activiteiten, waarbij vast wel iets van uw gading te vinden is.

Een paar voorbeelden: Lezingen, plantenbeurzen, excursies, een tuinclub.

Lezingen worden gehouden bij Bousema, Zutphenseweg 35 in Lochem, van 20.00 uur tot 22.00 uur (pauze om 21.00 uur).

Tuinlog

Veris-lente

Zomerbloeiers op de volkstuin

Angela's tuin