Welkom bij Groei & Bloei

Activiteiten

Voor leden van Groei & Bloei zijn de lezingen gratis. Niet-leden betalen € 3, tenzij anders vermeld. Heeft u een idee voor…

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2021

BELANGRIJKE MEDEDELING

De leden van Groei & Bloei Afd. Lochem e.o. hebben inmiddels een brief ontvangen van het bestuur over een Algemene Ledenvergadering, te houden op 3 NOVEMBER 2021 om 20.00 uur bij Bousema in Lochem.

De agenda van de vergadering is als volgt:

1. Opening door de voorzitter

2. Voorstel tot opheffing van de afdeling Lochem per 31 december 2021

3. Voorstel voor de financiële afhandeling

4. Consequenties voor de leden

6. Sluiting van de vergadering

Wij hopen dat u aanwezig kunt zijn. De vergadering is alleen toegankelijk voor leden van Groei & Bloei Afd. Lochem e.o.

Er wordt die avond geen lezing gehouden.

ALLE EVENEMENTEN EN BIJEENKOMSTEN VAN GROEI & BLOEI LOCHEM ZIJN TOT NADER ORDER AFGELAST.

Update 18 februari 2021:

• Tuinvrouwtje heeft een nieuwe column toegevoegd.
  • Vanwege de Covid-19 maatregelen organiseren wij nog steeds geen bijeenkomsten.
  • Per 1 maart 2021 treedt Hilly Horensma-Smeenge af als bestuurslid. Een opvolger heeft zich nog steeds niet gemeld. Ze blijft de rest van dit jaar wel webmaster.
  • Interesse in een bestuursfunctie? Mail naar info@lochem.groei.nl

Update 1 september 2020:

* De nieuwe Eigen Fleur (september 2020) is inmiddels bij de leden bezorgd.

* Het Tuinvrouwtje heeft weer een nieuwe column geschreven.

Update 16 juli 2020: Er zullen dit jaar geen activiteiten meer plaatsvinden. Wel verschijnt er begin september een Eigen Fleur waarin e.e.a. wordt toegelicht. Daarin wordt ook ingegaan op het aftreden van een deel van het bestuur en de gevolgen daarvan indien zich geen nieuwe bestuursleden melden. Belangstelling voor een bestuursfunctie?: Mail naar info@lochem.groei.nl.

AFGELAST Voorjaarsplantenbeurs 18 april 2020, 14 - 16 uur

Zoals gewoonlijk, op de oprit van Hetty Rodenhof, Zutphensewg 56A, Lochem.

Uw niet-geruilde of niet-verkochte planten dient u zelf weer mee te nemen. Planten graag aanbieden in potten, bij voorkeur voorzien van een label met plantinformatie.

UITGESTELD 24 maart 20.00 uur, Lezing over hosta's

Hans Luiten geeft een powerpoint presentatie over hosta's. Meer informatie vindt u onder Activiteiten.

De uitslagen van de tuinkeuringen 2019 zijn bekend. Zie pagina Tuinkeuren onder Activiteiten.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Afdeling Lochem e.o. organiseert voor u het jaar rond diverse activiteiten, waarbij vast wel iets van uw gading te vinden is.

Een paar voorbeelden: Lezingen, plantenbeurzen, excursies, een tuinclub.

Lezingen worden gehouden bij Bousema, Zutphenseweg 35 in Lochem, van 20.00 uur tot 22.00 uur (pauze om 21.00 uur).

Tuinlog

Harry Hakvoort

Werkzaamheden rond windhozen

Veris-lente